DAFL Kampprogram 2024

Velkommen til præsentationen af DAFLs 2024 kampprogram!'

Det starter allerede d. 6. april, når vi drager til hovedstaden for at møde Copenhagen Barracudas!

Kampen mod Copenhagen Barracudas er blevet udsat på grund af det ekstreme vejr har gjort at Københavns Kommune ikke har åbnet for spil i Valbyparken.

Første hjemmekamp bliver den 20. april, når vores naboer fra den anden side af sundet kommer på besøg! Der er altid fantastisk stemning når Port Malmö besøger os, så kom og se kampen på Windy Hill!

Den 11. maj drager vi så over Storebælt når Vest Denmark tager imod os i Odense. Sidste års modstandere i Grand Final vil med garanti give os kamp til stregen.

Allerede 2 uger efter tager vi igen brobizzen i brug, når vi tager hinsidan til Malmö for igen at møde Port Malmö! De er altid et andet “beast” når de spiller hjemme, så det skal nok blive en god kamp!

Derefter følger 2 vigtige hjemmekampe inden sommerpausen! Først kommer Vest Denmark på besøg den 8. juni til deres første kamp på Windy Hill siden den store dag i oktober sidste år, og derefter kommer ærkerivalerne fra Copenhagen Barracudas den 15. i en kamp der sætter humøret for hele sommeren!

August starter tidligt med en tur til Aarhus den 3., hvor grundspillets sidste kamp mod Vest Denmark venter, hvorefter vi igen tager til Malmö for at møde Port Malmö den 17.

Grundspillet afsluttes med en regulær double-header i Farum, når først Vest Denmark møder Port Malmö på Windy Hill hvorefter vi tager imod Copenhagen Barracudas i en fejring af Australsk Fodbold i Danmark. Der vil være DAFL’s Best’n Fairest awardceremoni umiddelbart efter vores kamp, og måske endda også en fejring af vores egen 30-års fødselsdag!

Det bliver et fantastisk 2024!

Forrige
Forrige

Champions League 2024

Næste
Næste

Velkommen